Visser Assen nieuwe samenwerkingspartner voor Brouwer Flexibele Ruimtes

De vraag naar ruimere schaftwagens met meer comfort is sterk toegenomen. Om goed te kunnen blijven inspelen op de behoeftes van klanten, gaat Visser Assen een samenwerking aan met Brouwer Flexibele Ruimtes uit Nijkerk.

9 september 2021

Sinds de oprichting in 1974 is Visser Assen een belangrijke leverancier van bouwmaterieel. Ook schaftketen afkomstig uit Duitsland behoren tot het assortiment. “Daarbij had de klant keuze uit een snelverkeer- en een langzaamverkeeruitvoering van 3,5 meter. Tijdens de anderhalvemetersamenleving is de vraag naar extra schaftruimte echter enorm toegenomen. Daarnaast is er bij klanten een toenemende behoefte aan meer comfort in de schaftwagens”, vertelt Klaas Zwarts, vertegenwoordiger bij Visser Assen. “Het bedrijf Brouwer Flexibele Ruimtes produceert en levert schaftwagens met een lengte tot maar liefst 6 meter en een optimaal gebruikscomfort. Dit heeft ertoe geleid dat we met elkaar in gesprek zijn gekomen, met als uitkomst dat we als partners een samenwerking aangaan.”

Goede klik
Brouwer is gespecialiseerd in bouwplaats huisvesting. Al ruim vijftig jaar produceert en levert dit bedrijf flexibele units en innovatieve, duurzame schaftwagens met een optimaal gebruikscomfort en een lange levensduur. “De mogelijkheden die Brouwer biedt in combinatie met de korte lijnen, sluiten goed aan bij onze wensen en die van onze klanten”, licht Alex Gudden, inkoper bij Visser Assen, de keus voor Brouwer Flexibele Ruimtes toe.

George van den Dolder, salesmanager bij Brouwer: “Voor ons is Visser Assen een waardevolle aanvulling op onze overige partnerschappen, mede door hun netwerk zijn wij ook in Noord-Nederland goed vertegenwoordigd. Visser heeft in de markt een goede naam als leverancier van producten voor de bouw-, GWW- en infrasector. Daarnaast sluiten de kernwaarden van Brouwer – afspraak is afspraak, vertrouwen en samenwerking, duurzaamheid en continuïteit, blijven verbeteren, werken met korte lijnen en no-nonsense - perfect aan bij de beloftes van Visser aan haar klanten: innovatief zijn, snel kunnen leveren, doen wat je zegt, korte lijnen, klantgericht zijn en excellente service bieden door kennis van de markt.”

Het volledige persbericht is te vinden op de website van Visser Assen.