Schaftkeet kopen

De perfecte keet voor de bouw

Een schaftkeet kopen met keuze uit een diversiteit aan modellen is mogelijk bij Brouwer. Wij hebben al meer dan zestig jaar ervaring in het leveren van schaftwagens en bouwketen die elk hun eigen naam hebben. Wie kent de Brouwerwagen niet die op iedere bouwplaats wel te vinden is?
Voor een schaftkeet kopen met de zekerheid van kwaliteit kunt u bij Brouwer terecht. Wij zijn wat dat betreft de specialist van de bouw.

Maak hieronder uw keuze voor uw gewenste type schaftkeet.

 

 

Voorkeur voor een schaftkeet

Een schaftkeet kopen kan een uitkomst bieden voor alle soorten projecten. Voor de kosten van de aanschaf van een schaftkeet kunt u contact met ons opnemen. Voor het aanschaffen van schaftketen profiteert u van de mogelijkheid om een standaard bouwkeet of een luxer model te kopen. Er zijn namelijk standaarduitvoeringen beschikbaar, waarbij de keuze wordt geboden uit extra opties, zoals verwarming of een uitvoering in snelverkeer.

Brouwer schaftkeet

Elk bouwbedrijf en elke bouwplaats zijn weer anders en ook worden er andere eisen gesteld aan de bouwwagens. Wij bieden een ruime keuze uit verschillende modellen, zodat altijd aan de voorkeuren tegemoet gekomen kan worden. Wij hebben zelfs meer dan 35 modellen om een keuze uit te maken. De modellen zijn overzichtelijk weergegeven en op die manier eenvoudig met elkaar te vergelijken. Mochten de bestaande modellen onverhoopt niet aan de wensen voldoen, dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. In dat geval maken wij namelijk een schaftwagen op maat.

Interesse in een schaftwagen kopen? Maak dan een keuze uit één van de vele schaftketen uit ons assortiment. Maak gebruik van de keuzehulp als u vooraf wilt filteren. Globaal bestaat de keuze uit:

Gebruikersfuncties:Aantal personen:
- Schaftwagen met toilet
- Schaftwagens met magazijn
- Schaftwagens met kantoor
- of een combinatie van bovenstaande

- 6 personen
- 8 personen
- 10 personen
- 12 personen
- 14 personen

Remrichting:Type verkeer:
- Mechanisch
- Lucht

- Langzaam verkeer
- Snelverkeer

Schaftkeet afmetingen in de lengte:

 
- 3 meter
- 4 meter
- 5 meter
- 6 meter
 

 

Extra opties of accessoires toevoegen?

Ook dat is mogelijk, vink de opties aan, kies het aantal en vraag een maatwerk offerte aan. Denk bijvoorbeeld aan schaftwagens met zonnepanelen.

Uiteraard zijn wij graag bereid om u verder in te lichten over de mogelijkheden. U kunt voor het kopen van een schaftkeet contact met ons opnemen. Dat kan onder meer door het invullen van het contactformulier, maar u kunt ons ook telefonisch bereiken. Bel ons gerust voor de uitgebreide mogelijkheden die wij te bieden hebben met betrekking tot het kopen van schaftketen. Wij willen u ook nog even wijzen op de mogelijkheid om een occasion schaftkeet aan te schaffen. Die hebben wij namelijk ook in ons aanbod beschikbaar.