Vacature Stage Controller

Wij zijn op zoek naar een Stagiair Controller (3-5 werkdagen).

Wat ga je doen?

Binnen je veelzijdige en dynamische stage op het gebied van Finance/Economie word jij een volwaardig lid van het Finance team. Je ondersteunt bij de maand- en jaarafsluiting, analyseert cijfers en stelt interne rapportages op. Daarnaast werk je mee binnen debiteurenbeheer en de crediteurenadministratie en pak je eerstelijns vragen op vanuit de organisatie. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe collega’s van andere afdelingen om processen verder in te richten en draagt zorg voor een goede implementatie van de processen en/of verbetertrajecten.

Competenties

  • Kritische en beschikt over een analytisch vermogen;
  • Je werkt zorgvuldig;
  • Je bent in staat om zelfstandig te werk te gaan en om hulp te vragen waar nodig;
  • Teamplayer;
  • Goede communicatieve eigenschappen;
  • Je denkt verder dan bestaande processen en de gekaderde lijnen;
  • Accuraat en leergierig.

Wie zijn wij?

Brouwer Flexibele Ruimtes is een dynamisch en sterk groeiend bedrijf. Het bedrijf kent een innovatieve en uitdagende werkomgeving waar collegialiteit en teamwork sterk gewaardeerd worden.

Brouwer Flexibele Ruimtes is een familiebedrijf, onderdeel van Klein Groep en al ruim vijftig jaar lang een toonaangevend specialist in bouwplaatshuisvesting. Denk aan onderhoudsarme, duurzame, comfortabele schaftwagens en multi-inzetbare, flexibele standalone- en schakelunits. Vanuit dit stevige fundament ontwikkelt Brouwer zich verder. Het is de ambitie om het beste mass customization productiebedrijf te worden in de bouw. Praktisch betekent dit dat op dezelfde productielijn ook voor andere markten geproduceerd gaat worden, te beginnen met prefab binnenwanden en sanitair voor de woningbouw. De locatie in Nijkerk bood te weinig ruimte voor deze groeiambitie, daarom is er een compleet nieuwe fabriek ontworpen.

Op een kavel van 33.000 m2 in Zeewolde is een productiehal van 11.000 m2 gebouwd, met veel aandacht voor duurzaamheid en circulariteit. De bedrijfshal is voorzien van een vrijwel volledig geautomatiseerde panelenafdeling en twee productielijnen voor het produceren van panelen en units. Gelijktijdig investeert Brouwer fors in nieuwe productie-installaties en software, om de automatisering naar een nog hoger niveau te brengen. Brouwer streeft naar volledige vrijheid in ontwerp, flexibele productielijnen en gebruik van de meest milieuvriendelijke materialen. Hiermee wordt een diversiteit aan eindmarkten bediend.

Brouwer staat te boek als een oer-Hollands productiebedrijf en kenmerkt zich door: afspraak is afspraak, vertrouwen en samenwerking, duurzaamheid en continuïteit, blijven verbeteren, korte lijnen en no-nonsense. Brouwer geeft de voorkeur aan werken met familiebedrijven en het aangaan van partnerships. De toekomst van Brouwer is rooskleurig door de ontwikkelingen in de bouwkolom, zoals de enorme vraag naar nieuwbouw en renovatie en de toenemende behoefte aan innovatie, industrialisatie en focus op duurzaamheid. De groei zal aanzienlijk zijn de komende jaren, zowel nationaal als internationaal. Binnen dat krachtenveld is het zaak de eigen organisatie fit te maken en te houden. Daarin is de operatie de basis voor het succes.

Ben jij de stagiair Controller die wij zoeken?

Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@brouwer-group.nl t.a.v. Sandra van der Hulst.

Als jij de geschikte kandidaat voor ons lijkt, zullen wij jou telefonisch uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Voor vragen of een uitgebreid functieprofiel kun je contact opnemen met:
Sandra van der Hulst
036 - 3033024

 

Het laatste nieuws van Brouwer
4-meter schaftwagen direct uit voorraad leverbaar!
20 september 2023
Wij hebben één nieuwe 4-meter schaftwagen beschikbaar, direct uit voorraad leve…
Lees verder
4-meter schaftwagen met magazijnruimte direct uit voorraad leverbaar!
14 september 2023
Wij hebben één nieuwe 4-meter schaftwagen met magazijnruimte en rond dak beschi…
Lees verder
Wij gaan verhuizen naar Zeewolde!
20 juli 2022
Wij verhuizen deze zomer naar bedrijventerrein Horsterparc in Zeewolde. De laatste jaren is B…
Lees verder