Vacature Stage Data Analyse Marketing

Wij zijn op zoek naar een Stagiair Data Analyse Marketing (3-5 werkdagen).

Wat ga je doen?

Binnen de afdeling marketing ligt de focus op data driven marketing. Samen met je collega ben je continu bezig met het verbeteren van de berichtgeving intern en extern op kwalitatief en kwantitatief gebied.

Door de toenemende capaciteit en variatie vanuit de nieuwe fabriek, de groei en de toenemende internationalisering en de ambitie om “just in time” logistiek verder te professionaliseren is het een dynamische fase. Daarbij is de uitdaging dat alle producten (bouwplaats voorzieningen en binnenwanden etc.) over dezelfde lijnen gaan lopen. De strategie is helder en jij bent in staat om deze informatie op een juiste manier te vertalen naar onze collega’s (intern) en klanten (extern).

Binnen je veelzijdige stage ga je aan de slag met data rondom het gedrag op de website en vanuit al onze marketingkanalen. Je richt je op het creëren van inzichten vanuit de data met als doel het verbeteren van de klantbeleving. Je analyseert, experimenteert en verkent de data. Binnen de stage is er ruimte om je te focussen op een eigen businessvraagstuk, dit biedt je de mogelijkheid om afstuderen te combineren met het opdoen van relevante werkervaring.

Competenties

  • Analytisch sterk;
  • Probleemoplossend vermogen;
  • Teamplayer;
  • Goede communicatieve eigenschappen;
  • Winnaarsmentaliteit;
  • Accuraat;
  • Stressbestendig;
  • Geen ervaring vereist.

Brouwer is een dynamisch en sterk groeiend bedrijf. Het bedrijf kent een innovatieve en uitdagende werkomgeving waar collegialiteit en teamwork sterk gewaardeerd worden.

Wie zijn wij?

Brouwer Flexibele Ruimtes is een familiebedrijf, onderdeel van Klein Groep en al ruim vijftig jaar lang een toonaangevend specialist in bouwplaatshuisvesting. Denk aan onderhoudsarme, duurzame, comfortabele schaftwagens en multi-inzetbare, flexibele standalone- en schakelunits. Vanuit dit stevige fundament ontwikkelt Brouwer zich verder. Het is de ambitie om het beste mass customization productiebedrijf te worden in de bouw. Praktisch betekent dit dat op dezelfde productielijn ook voor andere markten geproduceerd gaat worden, te beginnen met prefab binnenwanden en sanitair voor de woningbouw. De locatie in Nijkerk bood te weinig ruimte voor deze groeiambitie, daarom is er een compleet nieuwe fabriek ontworpen.

Op een kavel van 33.000 m2 in Zeewolde is een productiehal van 11.000 m2 gebouwd, met veel aandacht voor duurzaamheid en circulariteit. De bedrijfshal is voorzien van een vrijwel volledig geautomatiseerde panelenafdeling en twee productielijnen voor het produceren van panelen en units. Gelijktijdig investeert Brouwer fors in nieuwe productie-installaties en software, om de automatisering naar een nog hoger niveau te brengen. Brouwer streeft naar volledige vrijheid in ontwerp, flexibele productielijnen en gebruik van de meest milieuvriendelijke materialen. Hiermee wordt een diversiteit aan eindmarkten bediend.

Brouwer staat te boek als een oer-Hollands productiebedrijf en kenmerkt zich door: afspraak is afspraak, vertrouwen en samenwerking, duurzaamheid en continuïteit, blijven verbeteren, korte lijnen en no-nonsense. Brouwer geeft de voorkeur aan werken met familiebedrijven en het aangaan van partnerships. De toekomst van Brouwer is rooskleurig door de ontwikkelingen in de bouwkolom, zoals de enorme vraag naar nieuwbouw en renovatie en de toenemende behoefte aan innovatie, industrialisatie en focus op duurzaamheid. De groei zal aanzienlijk zijn de komende jaren, zowel nationaal als internationaal. Binnen dat krachtenveld is het zaak de eigen organisatie fit te maken en te houden. Daarin is de operatie de basis voor het succes.

Ben jij de marketing stagiair die wij zoeken?

Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@brouwer-group.nl t.a.v. Sandra van der Hulst.

Als jij de geschikte kandidaat voor ons lijkt, zullen wij jou telefonisch uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Voor vragen of een uitgebreid functieprofiel kun je contact opnemen met
Sandra van der Hulst
036 - 3033024

 

Het laatste nieuws van Brouwer
4-meter schaftwagen direct uit voorraad leverbaar!
20 september 2023
Wij hebben één nieuwe 4-meter schaftwagen beschikbaar, direct uit voorraad leve…
Lees verder
4-meter schaftwagen met magazijnruimte direct uit voorraad leverbaar!
14 september 2023
Wij hebben één nieuwe 4-meter schaftwagen met magazijnruimte en rond dak beschi…
Lees verder
Wij gaan verhuizen naar Zeewolde!
20 juli 2022
Wij verhuizen deze zomer naar bedrijventerrein Horsterparc in Zeewolde. De laatste jaren is B…
Lees verder