Vacature Stage HR

Wij zijn op zoek naar een Stagiair HR (3-5 werkdagen).

Wat ga je doen?

Als stagiaire HR sta je dagelijks klaar voor onze collega’s om hun vragen over salaris en vakantiedagen te beantwoorden. Daarnaast zorg je ervoor dat alle HR processen nauwkeurig worden verwerkt en denk je na over verbeterprojecten.

Door de toenemende capaciteit en variatie vanuit de nieuwe fabriek, de groei en de toenemende internationalisering en de ambitie om “just in time” logistiek verder te professionaliseren is het een dynamische fase. Daarbij is de uitdaging dat alle producten (bouwplaats voorzieningen en binnenwanden etc) over dezelfde lijnen gaan lopen. De strategie is helder en jij bent in staat om deze informatie op een juiste manier te vertalen naar onze collega’s (intern). Daarnaast begeleid je onze collega’s in een veranderingstraject richting Zeewolde.

Binnen je veelzijdige stage ga je aan de slag met in-door-uitstroomprocessen binnen Brouwer. Je bent het aanspreekpunt voor alle startende collega’s en zorgt ervoor dat op de eerste werkdag alles geregeld is. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle collega’s als het gaat om HR gerelateerde zaken. Je werkt nauw samen met diverse collega’s van andere afdeling in- en extern om HR processen verder in te richten en draagt zorg voor een goede implementatie van de processen en of verbetertrajecten.

Competenties

  • Probleemoplossend vermogen;
  • Teamplayer;
  • Goede communicatieve eigenschappen;
  • Je denkt verder dan bestaande processen en gekaderde lijnen;
  • Accuraat en leergierig;
  • "Bij Brouwer is er ruimte voor iedereen" is jou op 't lijf geschreven;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wie zijn wij?

Brouwer is een dynamisch en sterk groeiend bedrijf. Het bedrijf kent een innovatieve en uitdagende werkomgeving waar collegialiteit en teamwork sterk gewaardeerd worden.

Brouwer Flexibele Ruimtes is een familiebedrijf, onderdeel van Klein Groep en al ruim vijftig jaar lang een toonaangevend specialist in bouwplaatshuisvesting. Denk aan onderhoudsarme, duurzame, comfortabele schaftwagens en multi-inzetbare, flexibele standalone- en schakelunits. Vanuit dit stevige fundament ontwikkelt Brouwer zich verder. Het is de ambitie om het beste mass customization productiebedrijf te worden in de bouw. Praktisch betekent dit dat op dezelfde productielijn ook voor andere markten geproduceerd gaat worden, te beginnen met prefab binnenwanden en sanitair voor de woningbouw. De locatie in Nijkerk bood te weinig ruimte voor deze groeiambitie, daarom is er een compleet nieuwe fabriek ontworpen.

Op een kavel van 33.000 m2 in Zeewolde is een productiehal van 11.000 m2 gebouwd, met veel aandacht voor duurzaamheid en circulariteit. De bedrijfshal is voorzien van een vrijwel volledig geautomatiseerde panelenafdeling en twee productielijnen voor het produceren van panelen en units. Gelijktijdig investeert Brouwer fors in nieuwe productie-installaties en software, om de automatisering naar een nog hoger niveau te brengen. Brouwer streeft naar volledige vrijheid in ontwerp, flexibele productielijnen en gebruik van de meest milieuvriendelijke materialen. Hiermee wordt een diversiteit aan eindmarkten bediend.

Brouwer staat te boek als een oer-Hollands productiebedrijf en kenmerkt zich door: afspraak is afspraak, vertrouwen en samenwerking, duurzaamheid en continuïteit, blijven verbeteren, korte lijnen en no-nonsense. Brouwer geeft de voorkeur aan werken met familiebedrijven en het aangaan van partnerships. De toekomst van Brouwer is rooskleurig door de ontwikkelingen in de bouwkolom, zoals de enorme vraag naar nieuwbouw en renovatie en de toenemende behoefte aan innovatie, industrialisatie en focus op duurzaamheid. De groei zal aanzienlijk zijn de komende jaren, zowel nationaal als internationaal. Binnen dat krachtenveld is het zaak de eigen organisatie fit te maken en te houden. Daarin is de operatie de basis voor het succes.

Ben jij de HR stagiair die wij zoeken?

Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@brouwer-group.nl t.a.v. Sandra van der Hulst.

Als jij de geschikte kandidaat voor ons lijkt, zullen wij jou telefonisch uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Voor vragen of een uitgebreid functieprofiel kun je contact opnemen met
Sandra van der Hulst
036 - 3033024

 

Het laatste nieuws van Brouwer
Aannemersbedrijf Legemaat van Elst en Brouwer Group continueren samenwerking
15 februari 2024
Aannemersbedrijf Legemaat van Elst te Woudenberg heeft eind vorig jaar een sanitairunit en ee…
Lees verder
Bereikbaarheid Feestdagen 2023
18 december 2023
Van zaterdag 23 december 2023 t/m dinsdag 2 januari 2024 zijn wij gesloten. Vanaf woensdag 3 …
Lees verder
Wij gaan verhuizen naar Zeewolde!
20 juli 2022
Wij verhuizen deze zomer naar bedrijventerrein Horsterparc in Zeewolde. De laatste jaren is B…
Lees verder