Vacature Supply Chain Planner en Logistics Support

Brouwer Flexibele Ruimtes gevestigd in Zeewolde zoekt een Supply Chain Planner en Logistics Support  (fulltime).

Heb jij zin om het verschil te maken? En te werken in een sterk groeiend, ambitieus familiebedrijf?

Dan is de functie van Supply Chain Planner echt iets voor jou! Je zorgt ervoor dat de logistieke stromen zo efficiënt mogelijk lopen. De focus ligt hierbij op de inkomende en uitgaande goederenstroom. Daarnaast ondersteun jij de logistieke afdeling met jouw slimmigheden.

Onze fabriek

De fabriek is ontworpen voor een productiesystematiek waarbij de logistieke afdeling de materialen aanlevert o.b.v. het JIT principe aan de productielijnen.
Het logistieke proces is cruciaal en bepalend voor het realiseren van de doelstelling van de fabriek; de beste mass-customization fabriek van Europa. Dit betekent dat alle lijnen schaalbaar zijn in diversiteit aan producten. De capaciteit van het magazijn is hierop afgestemd. Dit komt neer op een opslagruimte aan materialen voor maximaal één week productie. Per 1 januari wordt een extern warehouse in gebruik genomen om dit te organiseren.

Wat ga je doen?

Jouw rol is om de inkomende materialenstroom te verdelen tussen de fabriek en het externe warehouse. En vervolgens voor de planning van de dagelijkse replenishment vanuit het externe warehouse naar de fabriek. Je werkt hierbij nauw samen met de afdeling logistiek en inkoop. Je werkt veel met ons WMS Wics.
Daarnaast ondersteun je de logistieke afdeling (10 fte) om stappen voorwaarts te zetten. Denk hierbij aan verhogen van de voorraadbetrouwbaarheid door analyses en tellingen, het inrichten van Kanban systemen en JIT bevoorrading van de productielijnen. Je bent ook nauw betrokken bij het inrichten van nieuwe processen als gevolg van de groei van de organisatie.
Het is een leuke, nieuwe rol waarbij je zelf ook invloed hebt op de verdere vormgeving.

In deze rol rapporteer je aan de supply chain manager, maar werk je vooral veel samen met de teamleider logistiek. Ook werk je intensief samen met de afdeling operationele inkoop.

Wie ben jij?

We zoeken een starter of iemand die toe is aan een tweede carrièrestap. Je vindt het leuk om mee te bouwen aan een groeiend bedrijf waarbij nog veel processen ingericht moeten worden.

Je neemt initiatief, bent planmatig, houdt overzicht en je bent analytisch. Je bent graag een spin in het web. Je enthousiasmeert de logistieke afdeling met je ideeën. Je bent pragmatisch ingesteld en maakt makkelijk verbinding met de werkvloer. Je hebt oog voor het grotere geheel en kan je bijdragen aan de ontwikkeling van de gehele organisatie. Je houdt ervan om de lat hoog te leggen, er écht voor te gaan en samen te werken met anderen.

En, last but not least, je hebt HBO werk en denkniveau en een afgeronde studie Logistiek of andere passende studie.

Wie zijn wij?

Brouwer is een dynamisch en sterk groeiend bedrijf. Het bedrijf kent een innovatieve en uitdagende werkomgeving waar collegialiteit en teamwork sterk gewaardeerd worden. De arbeidsvoorwaarden bij Brouwer zijn uitstekend.

Brouwer Flexibele Ruimtes is een familiebedrijf, onderdeel van Klein Groep en al ruim vijftig jaar lang een toonaangevend specialist in bouwplaatshuisvesting. Denk aan onderhoudsarme, duurzame, comfortabele schaftwagens en multi-inzetbare, flexibele standalone- en schakelunits. Vanuit dit stevige fundament ontwikkelt Brouwer zich verder. Het is de ambitie om het beste mass customization productiebedrijf te worden in de bouw. Praktisch betekent dit dat op dezelfde productielijn ook voor andere markten geproduceerd gaat worden, te beginnen met prefab binnenwanden en sanitair voor de woningbouw. De huidige locatie in Nijkerk biedt te weinig ruimte voor deze groeiambitie. Daarom is er een compleet nieuwe fabriek ontworpen.

Op een kavel van 33.000 m2 in Zeewolde wordt momenteel een productiehal van 11.000 m2 gebouwd, met veel aandacht voor duurzaamheid en circulariteit. In deze bedrijfshal komen onder andere een vrijwel volledig geautomatiseerde panelenafdeling en twee productielijnen voor het produceren van panelen en units. Gelijktijdig investeert Brouwer fors in nieuwe productie-installaties en software, om de automatisering naar een nog hoger niveau te brengen. Brouwer streeft naar volledige vrijheid in ontwerp, flexibele productielijnen en gebruik van de meest milieuvriendelijke materialen. Hiermee wordt een diversiteit aan eindmarkten bediend.

Brouwer staat te boek als een oer-Hollands productiebedrijf en kenmerkt zich door: afspraak is afspraak, vertrouwen en samenwerking, duurzaamheid en continuïteit, blijven verbeteren, korte lijnen en no-nonsense. Brouwer geeft de voorkeur aan werken met familiebedrijven en het aangaan van partnerships. De toekomst van Brouwer is rooskleurig door de ontwikkelingen in de bouwkolom, zoals de enorme vraag naar nieuwbouw en renovatie en de toenemende behoefte aan innovatie, industrialisatie en focus op duurzaamheid. De groei zal aanzienlijk zijn de komende jaren, zowel nationaal als internationaal. Binnen dat krachtenveld is het zaak de eigen organisatie fit te maken en te houden. Daarin is de operatie de basis voor het succes, waarbij de operationeel manager een sleutelpositie inneemt.

Ben jij de Supply Chain Planner die wij zoeken?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar sollicitatie@brouwer-group.nl t.a.v. Frank Mast.

Als jij de geschikte kandidaat voor ons lijkt, zullen wij jou telefonisch uitnodigen voor een sollicitatiegesprek op locatie in Zeewolde. De sollicitatiegesprekken zullen zo snel mogelijk plaatsvinden.

Voor vragen of een uitgebreid functieprofiel kun je contact opnemen met:
Frank Mast
06 - 23 17 48 41

 

Het laatste nieuws van Brouwer
4-meter schaftwagen direct uit voorraad leverbaar!
20 september 2023
Wij hebben één nieuwe 4-meter schaftwagen beschikbaar, direct uit voorraad leve…
Lees verder
4-meter schaftwagen met magazijnruimte direct uit voorraad leverbaar!
14 september 2023
Wij hebben één nieuwe 4-meter schaftwagen met magazijnruimte en rond dak beschi…
Lees verder
Wij gaan verhuizen naar Zeewolde!
20 juli 2022
Wij verhuizen deze zomer naar bedrijventerrein Horsterparc in Zeewolde. De laatste jaren is B…
Lees verder