Vacature Verkoopmedewerker Buitendienst

Brouwer Flexibele Ruimtes gevestigd in Zeewolde zoekt een Verkoopmedewerker Buitendienst (fulltime).

Wat ga je doen?

Als Verkoopmedewerker Buitendienst ben je verantwoordelijk voor een aantal klanten van Brouwer Flexibele Ruimtes. Je denkt mee met je klanten en investeert op allerlei manieren in de relatie met hen. Als Verkoopmedewerker Buitendienst vervul je een combinatiefunctie van relatiebeheer en sales. Je hebt dan ook een breed takenpakket. Dat richt zich aan de ene kant op het halen van een hogere omzet via relatiebeheer en het werven van nieuwe klanten en anderzijds het adviseren van je klanten over marktontwikkelingen en kansen. Je onderhoudt intensief contact met bestaande klanten en daarnaast werf je nieuwe klanten. Je geeft productpresentaties en houdt hierbij rekening met de wensen en verwachtingen van de klant. Je onderhoudt je netwerk van zakelijke relaties en bouwt dit verder uit. Je maakt een plan hoe je de omzet kunt verhogen en je zorgt dat je de targets voor de omzet realiseert. Je verzamelt informatie over de markt en volgt de reacties van klanten, daarnaast kijk je waar kansen liggen voor de organisatie. Je onderhandelt met je klanten en maakt rapportages welke je deelt met je leidinggevende. Je onderhoudt contacten met productspecialisten en met je collega’s binnen het marktteam. Je zorgt voor de administratieve afhandeling waaronder verwerking van e-mails, offertes, orders en contracten en je onderhoudt je vakkennis.

Wie ben jij?

De Verkoopmedewerker Buitendienst gaat mede het succes van de doorontwikkeling van Brouwer Flexibele Ruimtes bepalen. We zoeken iemand die een passie heeft voor mensen en verkoop. Iemand die zijn kennis en vaardigheden wil inzetten om met Brouwer aan verkoopkant de volgende fase in te gaan en het verschil te maken. Een verkoopmedewerker Buitendienst met werkervaring in bij voorkeur in een productieomgeving. Sterke communicatieve vaardigheden en minimaal een HBO werk-denkniveau bij voorkeur opleiding Commerciële Economie of gelijkwaardig.

Competenties

  • Je weet commerciële doelen om te zetten in resultaten;
  • Je overziet welke uitdagingen de veranderende omstandigheden met zich mee brengen en weet daar tijdig op te anticiperen;
  • Je ziet een afwijking als een kans en staat stevig in je schoenen bij weerstand;
  • Je bewaart in alle omstandigheden de rust en het overzicht om ook tijdens hectische periodes de juiste prioriteiten te bepalen.

Wie zijn wij?

Brouwer is een dynamisch en sterk groeiend bedrijf. Het bedrijf kent een innovatieve en uitdagende werkomgeving waar collegialiteit en teamwork sterk gewaardeerd worden. De arbeidsvoorwaarden bij Brouwer zijn uitstekend.

Brouwer Flexibele Ruimtes is een familiebedrijf, onderdeel van Klein Groep en al ruim vijftig jaar lang een toonaangevend specialist in bouwplaatshuisvesting. Denk aan onderhoudsarme, duurzame, comfortabele schaftwagens en multi-inzetbare, flexibele standalone- en schakelunits. Vanuit dit stevige fundament ontwikkelt Brouwer zich verder. Het is de ambitie om het beste mass customization productiebedrijf te worden in de bouw. Praktisch betekent dit dat op dezelfde productielijn ook voor andere markten geproduceerd gaat worden, te beginnen met prefab binnenwanden en sanitair voor de woningbouw. De huidige locatie in Nijkerk biedt te weinig ruimte voor deze groeiambitie. Daarom is er een compleet nieuwe fabriek ontworpen.

Op een kavel van 33.000 m2 in Zeewolde wordt momenteel een productiehal van 11.000 m2 gebouwd, met veel aandacht voor duurzaamheid en circulariteit. In deze bedrijfshal komen onder andere een vrijwel volledig geautomatiseerde panelenafdeling en twee productielijnen voor het produceren van panelen en units. Gelijktijdig investeert Brouwer fors in nieuwe productie-installaties en software, om de automatisering naar een nog hoger niveau te brengen. Brouwer streeft naar volledige vrijheid in ontwerp, flexibele productielijnen en gebruik van de meest milieuvriendelijke materialen. Hiermee wordt een diversiteit aan eindmarkten bediend.

Brouwer staat te boek als een oer-Hollands productiebedrijf en kenmerkt zich door: afspraak is afspraak, vertrouwen en samenwerking, duurzaamheid en continuïteit, blijven verbeteren, korte lijnen en no-nonsense. Brouwer geeft de voorkeur aan werken met familiebedrijven en het aangaan van partnerships. De toekomst van Brouwer is rooskleurig door de ontwikkelingen in de bouwkolom, zoals de enorme vraag naar nieuwbouw en renovatie en de toenemende behoefte aan innovatie, industrialisatie en focus op duurzaamheid. De groei zal aanzienlijk zijn de komende jaren, zowel nationaal als internationaal. Binnen dat krachtenveld is het zaak de eigen organisatie fit te maken en te houden. Daarin is de operatie de basis voor het succes, waarbij de operationeel manager een sleutelpositie inneemt.

Ben jij de Verkoopmedewerker Buitendienst die wij zoeken?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar sollicitatie@brouwer-group.nl t.a.v. George van den Dolder.

Als jij de geschikte kandidaat voor ons lijkt, zullen wij jou telefonisch uitnodigen voor een sollicitatiegesprek op locatie in Zeewolde. De sollicitatiegesprekken zullen zo snel mogelijk plaatsvinden.

Voor vragen of een uitgebreid functieprofiel kun je contact opnemen met:
George van den Dolder
06-86 86 84 50

 

Het laatste nieuws van Brouwer
Aannemersbedrijf Legemaat van Elst en Brouwer Group continueren samenwerking
15 februari 2024
Aannemersbedrijf Legemaat van Elst te Woudenberg heeft eind vorig jaar een sanitairunit en ee…
Lees verder
Bereikbaarheid Feestdagen 2023
18 december 2023
Van zaterdag 23 december 2023 t/m dinsdag 2 januari 2024 zijn wij gesloten. Vanaf woensdag 3 …
Lees verder
Wij gaan verhuizen naar Zeewolde!
20 juli 2022
Wij verhuizen deze zomer naar bedrijventerrein Horsterparc in Zeewolde. De laatste jaren is B…
Lees verder