Vacatures productie

Is je passie werken in de bouw, maar heb je genoeg van regen, hitte en de kou?

Wij zijn op zoek naar

 • Assemblagemedewerkers 
  Als (fulltime) assemblagemedewerker stel je het eindproduct (of halffabricaat) samen uit de verschillende productonderdelen. De precieze werkzaamheden kunnen nogal verschillen, afhankelijk van het type te assembleren product.
 • Timmerlieden
  Als (fulltime) timmerman werk je aan kozijnen, dakconstructies, ramen, deuren, wanden en vloeren.
 • Loodgieters
  Als (fulltime) loodgieter doe je de aanleg van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en riolering.
 • Elektriciens 
  Als (fulltime) elektricien leg je elektrische installaties 230/400 volt volgens de NEN 1010 en zwakstroom installaties uitgevoerd met zonnepanelen aan.

Functieprofiel

De ideale kandidaten voor de omschreven functies bezitten de volgende eigenschappen en/of competenties:

 • gezonde werklust;
 • in staat zowel zelfstandig als in team verband te kunnen werken;
 • enige technisch inzicht is een pre;
 • je bent een vakman en straalt dat ook uit;
 • je voelt je thuis in een organisatie met veel collegialiteit, waar snel wordt geschakeld en direct wordt gecommuniceerd.

Over Brouwer Flexibele Ruimtes

Brouwer Flexibele Ruimtes is een familiebedrijf, onderdeel van Klein Groep en al ruim vijftig jaar lang een toonaangevend specialist in bouwplaatshuisvesting. Denk aan onderhoudsarme, duurzame, comfortabele schaftwagens en multi-inzetbare, flexibele standalone- en schakelunits. Vanuit dit stevige fundament ontwikkelt Brouwer zich verder. Het is de ambitie om het beste mass customization productiebedrijf te worden in de bouw. Praktisch betekent dit dat op dezelfde productielijn ook voor andere markten geproduceerd gaat worden, te beginnen met prefab binnenwanden en sanitair voor de woningbouw. De locatie in Nijkerk bood te weinig ruimte voor deze groeiambitie, daarom is er een compleet nieuwe fabriek ontworpen.

Op een kavel van 33.000 m2 in Zeewolde is een productiehal van 11.000 m2 gebouwd, met veel aandacht voor duurzaamheid en circulariteit. De bedrijfshal is voorzien van een vrijwel volledig geautomatiseerde panelenafdeling en twee productielijnen voor het produceren van panelen en units. Gelijktijdig investeert Brouwer fors in nieuwe productie-installaties en software, om de automatisering naar een nog hoger niveau te brengen. Brouwer streeft naar volledige vrijheid in ontwerp, flexibele productielijnen en gebruik van de meest milieuvriendelijke materialen. Hiermee wordt een diversiteit aan eindmarkten bediend.

Brouwer staat te boek als een oer-Hollands productiebedrijf en kenmerkt zich door: afspraak is afspraak, vertrouwen en samenwerking, duurzaamheid en continuïteit, blijven verbeteren, korte lijnen en no-nonsense. Brouwer geeft de voorkeur aan werken met familiebedrijven en het aangaan van partnerships. De toekomst van Brouwer is rooskleurig door de ontwikkelingen in de bouwkolom, zoals de enorme vraag naar nieuwbouw en renovatie en de toenemende behoefte aan innovatie, industrialisatie en focus op duurzaamheid. De groei zal aanzienlijk zijn de komende jaren, zowel nationaal als internationaal. Binnen dat krachtenveld is het zaak de eigen organisatie fit te maken en te houden. Daarin is de operatie de basis voor het succes.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:

 • een marktconform salaris;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een enthousiast team;
 • een “platte” organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng.

Hebben wij je interesse gewekt?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar sollicitatie@brouwer-group.nl t.a.v. Richard Klappe.

Als jij de geschikte kandidaat voor ons lijkt, zullen wij jou telefonisch uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. De sollicitatiegesprekken zullen zo snel mogelijk plaatsvinden.

Voor vragen of een uitgebreid functieprofiel kun je contact opnemen met:
Richard Klappe
036 - 3033024

Het laatste nieuws van Brouwer
4-meter schaftwagen direct uit voorraad leverbaar!
20 september 2023
Wij hebben één nieuwe 4-meter schaftwagen beschikbaar, direct uit voorraad leve…
Lees verder
4-meter schaftwagen met magazijnruimte direct uit voorraad leverbaar!
14 september 2023
Wij hebben één nieuwe 4-meter schaftwagen met magazijnruimte en rond dak beschi…
Lees verder
Wij gaan verhuizen naar Zeewolde!
20 juli 2022
Wij verhuizen deze zomer naar bedrijventerrein Horsterparc in Zeewolde. De laatste jaren is B…
Lees verder