Kantoor units kopen

Kantoor units voor de ideale kantoorhuisvesting

De aanschaf van kantoor units kan een perfecte oplossing zijn als gezocht wordt naar de ideale kantoorhuisvesting. Bij Brouwer vind u deze oplossing in de vorm van schakelbare gebouwen of een enkele unit. Bij het kopen van kantoor units wordt een prima werkomgeving gecreëerd die het nodige comfort te bieden heeft. Wij bieden u verschillende mogelijkheden ten aanzien van het creëren van extra kantoorruimte.

Maak hieronder uw keuze voor uw gewenste type kantoorunit.


Kwalitatief hoogwaardige kantoor units

Bij het werken in een kantooromgeving is niet alleen de grootte van de ruimte van belang, maar gelden ook andere voorwaarden voor het creëren van een aangename werksfeer. U kunt kantoorunits kopen bij Brouwer die standaard van kwalitatief hoogwaardige materialen worden gemaakt. Dat is niet het enige. Zo denken wij ook aan de geluidsdemping en aan de isolatie. Zelfs de vloerbedekking ontbreekt niet als u besluit om schakelbare of stand alone units te kopen bij Brouwer kantoorhuisvesting. Een aangename werkomgeving is met aspecten als geïsoleerde plafonds en wanden gegarandeerd.

We bieden kantoorunits aan met: 

  • Toilet
  • Keuken
  • Vergaderruimte
  • Schaftruimte
  • Magazijn
  • Uiteraard met: kantoorruimte

Voor:

Hieronder een aantal voorbeelden van diverse gerealiseerde kantoorunits - ook wel bouwkeet genoemd. 

Ruime kantoorunit
Kantoor units kopen
Binnenkant kantoorunit

Brouwer biedt u een grote flexibilitet wat betreft het kopen van kantoor units. Zeker als het vaker voorkomt dat u in bepaalde perioden tijdelijk kantoorruimte nodig heeft, bieden kantoorunits een uitkomst.

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben ten aanzien van het kopen van kantoor units. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de unit van uw voorkeur. Maar ook kunt u ons benaderen via ons e-mailadres of ons bellen via het telefoonnummer 036-3033024. Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen voor het creëren van extra kantoorruimte.

Ontdek ons aanbod units