Acht nieuwe Replacer units voor De Vries en Verburg

Opdrachtgever:

De Vries en Verburg

 

Diensten:

Ontwikkelen, bouwen, service en onderhoud

 

Website:

www.devriesverburg.nl

 

Bedrijfsinformatie:

Of het nu een innovatief kantoorpand, een duurzaam woongebouw of een nieuw distributiecentrum is, iets ontwikkelen of bouwen staat nooit op zichzelf. Het is deel van een groter verhaal. Van ‘meegaan met de tijd’ of ‘durven de volgende stap te zetten’. Dat is waar De Vries en Verburg ziet dat hun werk het best tot zijn recht komt. Anderen in staat stellen om te groeien, dat is hun verhaal.

 

Wij hebben weer acht units mogen leveren aan onze gewaardeerde klant Bouwbedrijf De Vries en Verburg. Deze 10-meter units zijn uitgevoerd in kleurecht polyester kleur wit RAL 9010 en afgewerkt met bestickering in de huisstijl van de klant.

 

Johan de Jong: “Wij kiezen voor Brouwer Flexibele Ruimtes omdat deze units gemakkelijk inzetbaar zijn.”

 

De units, model R-970, zijn uitgevoerd met vier kantel-kiepramen, ECO-elektropakket bestaande uit LED-verlichting op bewegingsmelders en verwarming op klokthermostaat en een keukenblok voorzien van close-in boiler en kraan ten behoeve van koffieautomaat.

 

“De units worden voor al onze bouwprojecten ingezet, waaronder het grote bouwproject Hyde Park in Hoofddorp.” aldus Johan de Jong.

 

Wij wensen De Vries en Verburg veel werkplezier in en met deze units en bedanken Johan de Jong voor de opdracht!