Directie units kopen

Kwalitatieve directie units

Een directie unit kopen die tegen een stootje kan is mogelijk bij Brouwer Nijkerk. Onze directie units voldoen aan hoge eisen. Zo gebruikt Brouwer alleen de topkwaliteit onderdelen en worden de units vakkundig geassembleerd. De kantoorunits van Brouwer zijn robuust gebouwd voor jarenlang gebruik. Onze ervaren vakmensen weten dat het er op de bouwplaats soms ruw aan toe gaat en weten dus waartegen de units bestand moeten zijn. Voor een kwalitatieve directie unit kunt u dus bij Brouwer terecht.

Maak hieronder uw keuze voor uw gewenste type directie unit.


Uitrusting van de directie units

Bij het kopen van een directie unit bent u net als vele mensen waarschijnlijk benieuwd naar de uitrusting ervan.

  • De directie units van Brouwer zijn voorzien van verwarming en zuinige LED-verlichting.
  • Ze bieden volop ruimte en kunnen worden uitgerust met vergadertafels of met bureaus of met combinaties van die twee, afhankelijk van de grootte.
  • In ieder geval hebben ze een frisse look, een professionele uitstraling en kan er langdurig en prettig in worden gewerkt.
  • Heeft u specifieke wensen over de indeling of inrichting van de door u bestelde kantoorunits? Geen probleem. Laat Brouwer uw wensen realiseren. Brouwer gaat graag de uitdaging aan.
Directie units kopen

Brouwer Nijkerk is al meer dan 60 jaar een begrip als het gaat om tijdelijke behuizing op de bouwplaats. De duurzame en praktische mobiele directie units van Brouwer zijn te vinden op bouwplaatsen door heel Nederland en België en als fabrikant van moderne units staat ons bedrijf bekend om onze flexibiliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Door de korte communicatielijnen en het uitgekiende productieproces kunnen wij snel schakelen. Afspraak is afspraak bij Brouwer, wat beloofd wordt, wordt met alle mogelijke middelen waargemaakt. Altijd. Dus wilt u een directie unit kopen dan bent u bij Brouwer Nijkerk aan het juiste adres.

Zie ook: Schaftwagens en Directiekeet

Brouwer Nijkerk, de no-nonsense ketenbouwer bouwt ook graag úw directie units. Geïnteresseerd in een offerte of heeft u andere vragen? Neem contact op met de verkoopafdeling van Brouwer Nijkerk door een e-mail te sturen naar info@brouwer-group.nl. Ook kunt u ons telefonisch bereiken door te bellen naar: 033 - 30 33 318.