Hoogwaardige sanitair units voor Shop-Apotheke

Afwerkingsniveau gelijk aan bouwkundig sanitair

Opdrachtgever:

Shop-Apotheke


Bedrijfstak:
Online pharmacy

Website:

Shop-apoheke.com 

 

Bedrijfsinformatie:

Shop-Apotheke is een online apotheker die zich richt op verkrijgbare en voorgeschreven geneesmiddelen, voedingssupplementen, schoonheids- en verzorgingsproducten. Deze producten verkopen ze door heel europa.

 

Shop Apotheke heeft een omzet van 850 miljoen euro. Dit doen ze met ca. 1150 medewerkers , het distributiecentra is gevestigd in Venlo. 

 

Shop-Apotheke wilde in het distributiecentrum hetzelfde sanitaircomfort aan de medewerkers bieden als de collega's op kantoor. Met dit uitgangspunt kwamen ze bij Brouwer terrecht. Om hier invulling aan te geven hebben wij 3 custom made sanitair units ontworpen.

 

In het magazijn staan 2 units gestapeld zodat op beide verdiepingen sanitair beschikbaar is. We hebben deze sanitair units tussen de stellingen door moeten hijsen op de juiste plek. Ook de hoogte van de tweede unit was van belang: die moest weer overeenkomen met de hoogte van de eerste verdieping. 

 

Uitvoering en vereisten

Naast de estetische eis moesten ook invulling worden geven aan de zwaarste BREAM eis: Outstanding. Om hieraan te kunnen voldoen hebben we de volgende maatregelen genomen:

 

  • Alle toiletten ingesteld op maximaal 4L per spoelbeurt
  • Wastafelkranen voorzien van drukknop
  • Urinoirs voorzien van infrarood sensor, maximaal 1.5L per spoeling
  • Waterafsluiter per ruimte (2 per unit) incl. nalooptimer, geschakeld op bewegingsmelder
  • Ventilatie aangesloten op aanwezige bedrijfsventilaitie.

 

Volledige ontzorging

 

Voor Shop-Apotheke hebben we het hele traject verzorgd, vanaf het advies gesprek op locatie tot het monteren en afwerken in het distributiecentrum.

 

Wilt u ook uw ruimtes voorzien van hoogwaardig sanitair? Neem dan contact op voor het bespreken van de mogelijkheden. 

Indelingstekening sanitairunits Shop-Apotheke