Maatwerk Schaftwagens voor De Groep

12 Onderhoudsvriendelijke schaftwagens voor vastgoedonderhoudsbedrijf

Opdrachtgever:

De Groep Resutaatgericht Vastgoedonderhoud


Bedrijfstak:
Vastgoedonderhoud 

 

Website:

de-groep.com

 

Bedrijfsinformatie:

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud heeft lange en stevige wortels in de wereld van het vastgoedonderhoud. Sinds 1948 werken zij dagelijks aan integrale bouw- en onderhoudsvraagstukken. 

Of het zakelijk of particulier vastgoed betreft, De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud is er voor iedereen. 

Voor De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud B.V. hebben we 12 schaftwagens met magazijn mogen produceren. We kregen de vraag of we wagens konden leveren die onderhoudsvriendelijk zijn, maar ook aansluiten op de omstandigheden en werkzaamheden tijdens het onderhouden van woningen en gebouwen. 

 

Energiebesparende oplossingen

 

Bij werkzaamheden voor cooperaties wordt veelal de stroom voor de schaftwagen afgenomen bij de huurders van de woningen. Om de overlast zo veel mogelijk te beperken is er bij deze wagens voor gezorgd dat het het belastbaar vermogen (wattage) zo laag mogelijk is. Dit hebben we gedaan door de wagens uit te rusten met een infrarood paneel van 700 Watt. Deze gebruikt 30% minder vermogen dan een traditionele plaatconvector. Hierdoor is de kans op overbelasting geminimaliseerd.

 

Daarnaast zijn de wagens uitgevoerd met een KWH-meter. Hiermee kan de verbruikte stroom afgerekend worden. Daarnaast verbruikt een infrarood paneel ook minder stroom. Hierdoor is het een millieuvriendelijkere methode van verwarmen. 

 

Naar wens van de klant 

 

Op de wens van de klant hebben we de wagens ook uitgevoerd in de bedrijfskleurstelling: metallic grijs Ral 9006. De buitenafwerking is van gelijke kwaliteit als die wordt toegepast in de camperbouw.

 

Ook interesse in een maatwerk schaftwagen, voorzien van uw bedrijfskleuren en uitgerust op basis van uw specifieke wensen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

De Groep SM-400-K