Nieuwe schaftwagens voor Wits Noord B.V.

Nieuwe schaftwagens voor Wits Noord B.V.

Opdrachtgever:

Wits Vastgoedonderhoud Nederland

 

Website:

www.wits.nl

 

Bedrijfsinformatie:

Wits Vastgoedonderhoud Nederland is een bedrijf dat met veel plezier en AANDACHT in opdracht van professionele partijen haar kennis en vakmanschap inzet voor onderhoud, verbetering en verduurzaming. Wits heeft een landelijke dekking en een sterke regionale verankering.

 

Nieuwe schaftwagens voor Wits Noord B.V.

Onlangs hebben wij vier nieuwe 4-meter schaftwagens met berging en toilet (model STBK-400) mogen leveren aan Wits Vastgoedonderhoud Nederland.

 

De schaftwagens zijn uitgevoerd in kleurecht polyester wit RAL 9010 en door de klant gewrapt in hun eigen huisstijl. Wij hebben de wagens voorzien van verschillende veiligheidsopties zoals veiligheidsbeslag op de deuren, secustrips en een kogelkoppelingsslot + discusslot. De wagens zijn aan de binnenzijde voorzien van elektrische LED verlichting, extra wandcontactdozen, een plaatconvector, een vaste tafel, losse stoelen en een keukenblok.

 

De toiletruimte is voorzien van een kunststof gietvloer en RVS vloerput, hierdoor is deze ruimte gemakkelijk schoon te maken.

 

Zoals te zien op de foto is één van de medewerkers al erg blij met de nieuwe schaftwagen. Wij wensen Wits Noord B.V. veel (werk)plezier met de nieuwe wagens en danken Rick van Asten voor de opdracht.