Brouwer bouwt assortiment uit met sanitaire units voor de bouw

2 maart 2016

Brouwer heeft een nieuwe saneringswagen en een badkamerwagen ontwikkeld. Deze wagens zijn robuust, duurzaam, zien er goed uit en hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding. Precies zoals u van Brouwer gewend bent. Bovendien voldoen ze aan de laatste regelgeving. 

Deze wagens hebben we ontwikkeld met ons team van specialisten. Ons doel was het gebruikersgemak van de eindgebruiker te optimaliseren. En dat is gelukt, volgens de eerste gebruikers. 

De belangrijkste voordelen van deze wagens zijn:

  • u heeft minimale onderhouds- en schoonmaakkosten
  • de polyesterwanden hebben geen naden en laten geen vocht door
  • u kunt zelf de wagen samenstellen

  • de goede prijs/kwaliteitverhouding

De badkamerwagen is van alle gemakken voorzien
De oplossing voor een tijdelijke alternatieve badkamer is de badkamerwagen. Heel handig als u een badkamer moet renoveren. Zo heeft een heel gezin een comfortabele tijdelijke badkamer tijdens de verbouwing.

Bij de (asbest)saneringswagen staan veiligheid, robuustheid en gebruikerscomfort centraal
Samen met toeleveranciers uit de asbestindustrie heeft Brouwer een eigen asbestsaneringswagen en saneringswagen ontworpen. De saneringswagen is onder andere gebaseerd op CROW-publicatie 132 "Werken in of met verontreinigde grond". De eerste wagens zijn inmiddels geleverd aan onder meer Bam Infra Materieel en een verhuurder in Noorden van het land.