Brouwer levert GEM Vroondaal unieke kantoorunit

4 september 2018

Brouwer levert GEM Vroondaal unieke kantoorunit type Replacer.

Vroondaal is een nieuwe lommerrijke woonwijk in Den Haag. De wijk is nog volop in ontwikkeling en richt zich op mensen die vrij willen zijn in hun doen en laten. De nieuwe wijk is door haar locatie perfect gelegen voor mensen die het stadse gevoel van Den Haag willen combineren met het buitengevoel van kust en groen.

Aan Brouwer werd de vraag gesteld om voor dit gebied een Replacer R-970 op maat te produceren. De grootste uitdaging voor Brouwer voor de unit was de kleurstelling. Waar Brouwer normaliter polyester gebruikt in Ral-kleuren, moest de unit voorzien worden van een PMS-kleurstelling (uit de grafische industrie).

De Replacer is uiteindelijk geproduceerd in de roze kleurstelling PMS 198. Brouwer is trots op de afwerking van de unit in de afwijkende kleurstelling.

Bent u ook op zoek naar een schaftwagen of kantoorunit voor uw bedrijf, neem dan gerust contact op door te bellen naar 036-3033024 of stuur een mail naar verkoop@brouwer-group.nl. Wij zullen u vrijblijvend adviseren in de mogelijkheden voor de aankoop van een schafwagen of unit.

Volg ons nu ook op LinkedIn en vergroot uw netwerk!

https://www.linkedin.com/company/brouwer-flexibele-ruimtes/