Zeeuwse Asfalt Onderneming (ZAO) ontvangt asfaltwagen

6 april 2018

Brouwer levert op maat gemaakte asfaltwagen aan de Zeeuwse Asfalt Onderneming (ZAO).


Voor de ZAO heeft Brouwer een asfaltwagen geproduceerd. Dit is één van projecten waar Brouwer zich gedurende de winterperiode intensief voor in heeft gezet.

De ZAO is al 45 jaar actief in de markt van asfalt voor wegenbouw, waterbouw en bedrijven. Vanuit deze gerenommeerde onderneming kwam de vraag aan Brouwer om een op maat gemaakte asfaltwagen op te leveren. Het project stond bol van technische specificaties en heeft de nodige voeten in de aarde gehad. Op 30 maart jongstleden was het moment daar dat de wagen opgeleverd werd en het project afgerond kon worden.

Enkele specificaties uitgelicht zijn:

- Keuken in afmeting 1020x520 mm voorzien van RVS-aanrechtblad, geïntegreerde spoelbak, dubbele boven-/onderkastjes en 2x watertank met 19 liter inhoud op pompinstallatie. Bovenkastjes zijn voorzien van afvalbeveiliging middels alu-hoeklijnen.
- Watertank uit kunststof ca. 1400 liter geplaatst tussen schaft- en berging/toiletruimte. Watertank voorzien van vulopening aan bovenzijde, overloop- en aftapmogelijkheid aan de onderzijde. Water af te tappen middels spuitpistool op basis van waterdruk en verval.
- De elektrisch gestarte Yamaha aggregaat EZ5500LE 5.5 kVa is opgenomen in een van de 4 RVS kisten die onder de wagen zijn bevestigd. Aggregaat is uittrekbaar door opgenomen telescopische geleiderails. Aggregaat is te bedienen/te starten door een in de schaftwagen opgenomen start/stopwerkschakelaar.

Na oplevering van de asfaltwagen heeft Brouwer contact opgenomen met directeur John de Jonge. Dit om te inventariseren wat de eerste indrukken van de asfaltwagen waren en hoe de samenwerking met Brouwer bevallen is. ‘De eerste reacties zijn alleen maar positief, van zowel de mensen van kantoor die het traject intensief begeleidt hebben als de mensen die er straks mee moeten werken. Er is sprake geweest van een precieze samenwerking met Brouwer waarin alle specificaties tot in detail zijn uitgewerkt en alle vragen adequaat werden opgelost. De samenwerking was super’, aldus directeur John de Jonge.

Brouwer heeft de samenwerking ook als zeer professioneel en gemoedelijk ervaren en is trots op de asfaltwagen die uiteindelijk is opgeleverd!