Brouwer heeft een nieuw logo

5 februari 2016

Het is niet toevallig dat wij nu een nieuw logo hebben. Achter de schermen zijn we afgelopen jaar hard bezig geweest met veranderingen binnen ons bedrijf. Met ons team van ervaren collega’s, aangevuld met jong talent, waren we druk met het moderniseren en doorontwikkelen van ons productassortiment; het totaalpakket aan flexibele ruimtes voor bouwend en onderhoudend Nederland.

Onze eindgebruikers staan centraal
Bij het optimaliseren van onze producten hebben we geprobeerd goed te luisteren naar onze (eind)klanten. Door hun wensen te combineren met onze expertise, konden we eind 2015 onze nieuwe schaftwagen introduceren. Een robuuste en comfortabele wagen, die nog langer mee gaat, tegen een stootje kan en stevig op de weg ligt. Alles om het comfort van de eindgebruiker te optimaliseren en de gebruikerskosten voor onze klanten te minimaliseren.

Het werkt het allerbeste …
Wanneer werkt u of uw uitvoerende collega het allerbest? Als de omstandigheden goed zijn? Voor een deel kunnen wij daar iets aan doen. Wij kunnen zorgen voor een werk-, schaft- of sanitaire ruimte die aan al uw wensen voldoet. 

Want zeg nou zelf, het werkt toch echt het allerbeste …
… als er ruimte is voor een relaxte lunch
… als er ruimte is om rustig te werken

… als er ruimte is voor een effectief werkoverleg
… als er ruimte is om even te ontspannen met een lekkere bak koffie
… als er ruimte is voor een goede douche

En u heeft nog niet alles gezien
Binnenkort ziet u nog veel meer nieuwe modellen van onze werk-, schaft- of sanitaire ruimtes. En het mooie is: u kunt ze allemaal zelf samenstellen. Zodat ze aan al uw wensen voldoen.