Brouwer produceert mobiele 6-meter schaftkantoorwagen voor AW Groep

12 september 2019

AW Groep is één van de gerenommeerde relaties van Brouwer Flexibele Ruimtes. De samenwerking gaat al een heel aantal jaren terug.

AW Groep is een dynamisch bedrijf dat werkzaam is op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, betonbouw, groenwerken én levering en verhandeling van bouwstoffen. Door de jaren heen is AW Groep uitgegroeid tot een breed georiënteerd bedrijf en totaalaanbieder in de infra sector. Wilt u meer weten over de specialisaties van AW Groep? Bekijk de website: www.awgroep.nl.

Vanuit de heer Ad Wijnhout, eigenaar van AW Groep, werd Brouwer gevraagd een mobiele schaft-kantoorruimte te produceren. Na het één en ander met elkaar afgestemd te hebben over de mogelijkheden zijn we aan de slag gegaan. Zoals op de foto’s te zien is, is het eindresultaat er één om trots op te zijn. Compleet in bedrijfskleuren gaat de wagen momenteel van werk naar werk. Om in de woorden van de heer Wijnhout te spreken: ‘De jongens zijn tevreden en de wagen voldoet aan alle wensen!’.

Brouwer is blij met het steeds terugkerende vertrouwen van AW Groep om de materieeldienst van units en wagens te voorzien. Wij streven ernaar om deze samenwerking op dezelfde voet voort te zetten.

Heeft u ook interesse in onze schaftwagens? Neem contact op door te bellen naar 036-3033024 of te mailen naar verkoop@brouwer-group.nl.