De productie van de nieuwe Flex-unit draait op volle toeren!

19 mei 2017

Sinds de introductie afgelopen najaar heeft Brouwer op volle toeren Flex-units geproduceerd voor diverse partijen. Nu de bouw weer aan het groeien is, komen de investeringen in materieel ook weer los. Voor veel partijen blijkt dan de Flex-unit van Brouwer de beste oplossing. Inmiddels hebben ook gerenommeerde partijen als Adriaan van Erk, BAM Infra, BPI (Aan de Stegge) en Van Wijnen de eerste Flex-units in gebruik genomen.


Hoofdmaterieel Remco Reitsma van bouwbedrijf Adriaan van Erk hierover:
“Door te kiezen voor de Flex-unit maken wij als bedrijf een belangrijke beslissing in de samenwerking met Brouwer. Deze beslissing is genomen op basis van een, in onze ogen, degelijke uitvoering van een unit die prima bij ons bedrijf past en die op termijn de huurvloot van Adriaan van Erk Materieeldienst BV zal vullen. Verdere samenwerking tussen beide bedrijven is in deze dan ook gegarandeerd!’.


Als Brouwer team werken we in samenspraak met onze klanten hard om ons optie pakket verder uit te breiden om dit prachtige product nog beter aan de wensen van bouwend Nederland te laten voldoen.