Mertens Bouwbedrijf B.V. vervangt huidige units door de Flex-unit

22 mei 2019

Een paar weken geleden is, na een uitvoerige voorbereiding, de samenwerking gesloten met Mertens Bouwbedrijf uit Weert. Mertens is een familiebedrijf met een rijke historie van 135 jaar. In de afgelopen jaren hebben zij diverse projecten gerealiseerd die bekroond zijn met verschillende prijzen.

"De keuze voor de Flex-unit van Brouwer is gemaakt omdat de unit modulair en flexibel is. Met een eenvoudige handeling kunnen we de wanden wisselen. Hierdoor zijn we niet gebonden aan één opstelling, elke bouw is namelijk anders. Daarnaast hebben deze units ook een goede en strakke uitstraling" aldus de materieelbeheerder Gerard van Diepen.

Mertens vervangt in de komende periode de huidige units door 6 sets van 8 Flex-units. In deze units komt een LEAN-ruimte, uitvoerders ruimte en een schaft-, kleed- en sanitair ruimte. Deze units zijn voorzien van onze laatste innovatie: Infrarood verwarming in het plafond.

Heeft u ook interesse in onze schakelbare Flex-units? Neem contact op door te bellen naar 036-3033024 of te mailen naar verkoop@brouwer-group.nl.

Voor ons overige aanbod van units en schaftwagens verwijs ik u graag door naar onze webpagina.

Foto: Maan Mertens & Ben Aalbers