Onderdelen webshop Brouwer uitgebreid

7 mei 2018

Om relaties altijd zo compleet mogelijk in behoeften te voorzien, heeft er een uitbreiding en optimalisatie plaatsgevonden van de onderdelen webshop van Brouwer.

Het aantal producten dat online te bestellen is via de webshop, is reeds uitgebreidt en gecategoriseerd naar verschillende productgroepen. Er is een scheiding opgesteld in onderdelen van schaftwagens, Replacers en Flex units. Binnen deze productgroepen zijn categorieën opgenomen die het assortiment overzichtelijk in beeld brengen. Enkele voorbeelden van deze categorieën zijn: elektra, sanitair en deuren, hang- en sluitwerk.

Naast de uitbreiding van het assortiment heeft Brouwer er ook voor gekozen de betaalmethodes te optimaliseren. Wanneer u er nu voor kiest onderdelen te bestellen via de webshop kunt u er voor kiezen om dit op rekening te betalen of via IDeal. Hiermee wil Brouwer het bestelproces van losse onderdelen vergemakkelijken.

U kunt onze onderdelen webshop vrijblijvend bezoeken op https://www.brouweronderdelen.nl/. Ook kunt u er voor kiezen via het tabblad 'onderdelen', dat op deze website vermeld staat, onze webshop te bezoeken. 

Heeft u naar aanleiding van dit bericht of het bezoeken van de onderdelen webshop nog vragen, neem dan contact op met info@brouwer-group.nl  of bel naar 036-3033024.