Aannemersbedrijf Legemaat van Elst en Brouwer Group continueren fijne samenwerking

15 februari 2024

Aannemersbedrijf Legemaat van Elst te Woudenberg heeft eind vorig jaar een sanitairunit en een replacer in opdracht gegeven bij Brouwer. Er is al een langere samenwerking tussen beide bedrijven, want Legemaat van Elst heeft de afgelopen jaren al enkele, nieuwe, schaftwagens in opdracht gegeven aan Brouwer. Namens Legemaat van Elst heeft Mark van Lambalgen op 10 januari jl., in het fraaie kantoor van Legemaat van Elst, de opdrachtbevestiging ondertekent, tezamen met onze accountmanager Manuel Jansen.

Legemaat van Elst te Woudenberg is een regionale aannemer die al sinds het jaar 1921 uiteenlopende bouw- en restauratieprojecten realiseert. Ze zijn actief in de vakdisciplines restauratie, verbouw&onderhoud en nieuwbouw (van een villa tot seriematige nieuwbouw, met eveneens focus utiliteit- en woon-zorggebouwen).

Voor de realisatie van dit brede scala aan projecten, was er behoefte aan uitbreiding van hun huidige ketenpark. Met aandacht voor continuïteit in samenwerkingen, zijn Brouwer en Legemaat van Elst zodoende in gesprek gegaan om de wensen te bespreken. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in deze opdracht.

Beiden eenheden zullen in april worden geleverd bij aannemersbedrijf Legemaat van Elst te Woudenberg.

Wij bedanken Aannemersbedrijf Legemaat van Elst voor het vertrouwen en de prettige samenwerking!