Service

4 december 2018

Service

Brouwer wil haar klanten in alle gemakken voorzien en heeft daarom in samenwerking met moedermaatschappij Klein Units B.V. uit Staphorst een service afdeling opgezet. Door de nauwe samenwerking tussen Brouwer en Klein Units zijn issues als schade, diefstal en andere problemen snel te tackelen en op te lossen. Afhankelijk van de situatie, zal de keuze gemaakt worden om een service monteur op locatie langs te sturen of de service in de eigen werkplaats op te pakken.

Met deze dienst zet Brouwer in op een continue samenwerking met haar klanten. Brouwer vindt het belangrijk dat het contact onderhouden wordt met de klant, ook nadat er een opdracht geplaatst is.

Naast de reparatieservice biedt Brouwer haar klanten ook de mogelijkheid om onderdelen aan te schaffen middels een onderdelen webshop. Via www.brouweronderdelen.nl kan de klant met een paar klikken van de muis een gewenst onderdeel bestellen.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen over wat er onder de service van Brouwer valt? Neem contact op door te bellen naar 036-3033024 of te mailen naar info@brouwer-group.nl. Om het aanbod van producten van Brouwer te bekijken kunt u onze website bezoeken, www.brouwernijkerk.nl.