Wij gaan verhuizen naar Zeewolde!

20 juli 2022

Wij verhuizen deze zomer naar bedrijventerrein Horsterparc in Zeewolde. De laatste jaren is Brouwer behoorlijk gegroeid en voor de toekomst hebben wij een flinke groeiambitie. Onze nieuwe locatie biedt ons de ruimte om deze ambities te verwezenlijken en wij kijken er dan ook erg naar uit om in Zeewolde te starten!

Rondom de verhuizing zijn er een aantal zaken die voor u van belang zijn om te weten:

  • Donderdag 21 juli t/m woensdag 27 juli staat de verhuizing van het kantoor gepland. Wij blijven telefonisch en via mail bereikbaar, maar vragen om uw begrip wanneer wij minder snel reageren dan u van ons gewend bent.
  • In week 28 t/m 32 (18 juli t/m 12 augustus) kan er mogelijk vertraging ontstaan op het gebied van handelsorders en service. Ervaart u hinder, neem contact met ons op via telefoonnummer 036 - 303 30 24.
  • Week 28 t/m 31 (18 juli t/m 5 augustus) zijn wij beperkt beschikbaar voor levering. Er kan enkel geleverd worden indien dit vooraf met afdeling inkoop/logistiek is afgesproken. Vanaf week 32 (maandag 8 augustus) is onze logistieke afdeling gereed om materialen te ontvangen in Zeewolde.
  • Vanaf week 28 dienen leveringen te worden aangemeld en te worden voorzien van een dag en tijdstip van leveren. Afdeling inkoop zal leveranciers binnenkort uitgebreid informeren over aanmelden leveringen, tijdslots en de routing in Zeewolde.
  • Tijdens de bouwvak (week 30 t/m 32: 25 juli t/m 12 augustus) ligt de productie van schaftwagens en units stil. Gereed gemelde schaftwagens en units kunnen tot en met vrijdag 29 juli in Nijkerk worden afgehaald. Mocht hier voor u een afwijking op van toepassing zijn, nemen wij zelf contact met u op.
  • Tijdens de verhuizing en bouwvak blijven wij telefonisch bereikbaar via ons nieuwe telefoonnummer 036 - 303 30 24.

De nieuwe adresgegevens zijn:
Leveren en afhalen goederen/producten:
Jachtwagen 25
3897 AM Zeewolde

Bezoek- en postadres:
Tweespan 14
3897 AG Zeewolde

Vanaf maandag 15 augustus is Brouwer volledig in bedrijf op de nieuwe locatie in Zeewolde!

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er vragen zijn, neem gerust telefonisch contact met ons op: 036 - 303 30 24.

Wij kijken erg uit naar deze mooie, nieuwe stap!

Een fijne zomer gewenst!