Zonne-energie voor schaftwagens en units

Van verlichting tot zelfvoorzienende unit

13 juni 2022

Het allerbeste voor u én voor onze planeet. Dat is wat ons drijft. Daarom bieden wij de mogelijkheid om al onze schaftwagens, Flex-units en Replacers te voorzien van zonnepanelen. Hiermee zet u een belangrijke stap in het verduurzamen van uw bedrijf en voldoet u aan de wensen van opdrachtgevers die zij hebben op het gebied van duurzame energie.

Duurzame oplossing
Wilt u zonne-energie gebruiken voor het laten branden van de verlichting? Of wilt u uw schaftwagens en/of units zelfvoorzienend maken en af van bijvoorbeeld stroom via een aggregaat? Wij hebben voor iedere vraag een passende oplossing.

Voordelen
Onze zonnepanelenpakketten brengen verschillende voordelen met zich mee:

  • Zonne-energie is gratis. De investering in zonnepanelen verdient zichzelf daardoor terug.
  • U voldoet aan de wensen die steeds meer opdrachtgevers hebben op het gebied van duurzame energie.
  • Het gebruik van zonnepanelen is milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord.
  • Verschillende pakketten om in verschillende behoeftes te kunnen voorzien, met de mogelijkheid om niet afhankelijk te zijn van stroomaanvoer in de buurt van de schaftwagen/Flex-unit/Replacer.

Meer informatie of bestellen?
Onze zonnepanelenpakketten zijn geschikt voor zowel nieuwe als bestaande schaftwagens en units. Heeft u belangstelling? Ons verkoopteam adviseert u graag over passende oplossingen voor uw energievraagstuk. U kunt ons op bereiken via 033 – 303 33 18 of verkoop@brouwer-group.nl.