Pipowagens

Pipowagen met de meeste voordelen

Bent u op zoek naar een degelijke pipowagen voor een lekkere boterham of een heerlijk kopje koffie, dan is Brouwer in Nijkerk de specialist. Onze flexibele ruimtes bieden veel voordelen, want ze zijn duurzaam en onderhoudsarm. Ook beschikken ze over een uniek eigen wandsysteem en zijn ze flexibel samen te stellen. U kunt de mobiele keet uitbouwen tot een complete unit en sanitaire voorzieningen toevoegen. Voor de beste prijs-kwaliteitverhouding vraagt u nu de offerte aan of bel ons direct, dan kunt u snel gebruik maken van uw nieuwe pipowagen.

Bekijk direct ons aanbod pipowagens

Pipowagens

Een pipokeet die aan al uw wensen voldoet, bestelt u bij Brouwer in Nijkerk, want wij bieden voor elke situatie een passende oplossing. Onze mobiele keten kunnen diverse functies vervullen, zoals die van schaftplek, vergaderzaal, magazijn en sanitaire ruimte. Ook biedt de bouwkeet onderdak aan minimaal zes en maximaal twaalf personen. Voor de uitvoering kiest u uit een plat of rond dak en heeft u diverse fraaie kleuren tot uw beschikking. Ook met de inrichting kunt u alle kanten op en adviseren wij u met alle plezier. Maak nu een afspraak voor uw persoonlijke offerte en geniet spoedig van uw eigen pipokeet.

Brouwer in Nijkerk is hét oer-Hollandse productiebedrijf als u een nieuwe pipowagen wilt bestellen. Meer dan vijftig jaar geleden maakten wij de eerste schaftwagen van Nederland en sindsdien zij we continu bezig met verbeteringen. Wij vinden het belangrijk u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden en u kunt erop vertrouwen dat wij ons altijd aan onze afspraken houden. Onze expertise stemmen we graag af op uw wensen om zo tot de beste totaaloplossing te komen.

Een pipokeet aanschaffen is het beste idee als u voor uw medewerkers een multifunctionele flexibele ruimte wilt creëren. Wij maken al meer dan vijftig jaar bouwketen in alle soorten en maten. Goede werkomstandigheden hebben een positieve invloed op de prestaties van uw medewerkers. De schaftwagen is daarom ideaal voor een lekkere lunch en een heerlijk kopje koffie. Ook is het dé plek om even rustig te werken of om een efficiënt werkoverleg te voeren. Met onze jarenlange ervaring bedenken wij voor elke situatie de best passende oplossing, dus vraag nu een offerte aan voor uw perfecte pipokeet.