Sanitaire units kopen

Sanitaire units kopen voor de recreatieve branche

Sanitaire units kopen wordt veelvuldig gedaan in de recreatieve branche. Brouwer Nijkerk is een specialist op het gebied van het produceren van sanitaire units en wij zijn inmiddels dan ook een begrip geworden in de recreatieve sector. Er zijn vele units van ons te vinden op onder meer campings en vakantieparken, maar ook in jachthavens. U kunt met betrekking tot sanitaire units kopen bij Brouwer uit een breed scala van modellen uw keuze maken.

Ontdek het aanbod sanitaire units

Sanitaire units kopen

Informatie over sanitaire units kopen

De mogelijkheden die bij het kopen van sanitaire units beschikbaar zijn, bespreken wij graag met u. Neem bij interesse in sanitaire units kopen dan ook gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan zowel telefonisch als door het invullen van het online formulier via de contactpagina op onze website.

Zie ook: Decontaminatiewagens

Keuze uit ruim 15 standaardmodellen

Bij Brouwer kunt u uit een gevarieerd aanbod een keuze maken. Met betrekking tot sanitaire units kopen, kunt u namelijk al uit meer dan vijftien standaard modellen kiezen. Mocht het gewenste model onverhoopt niet in ons standaard assortiment te vinden zijn, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen. Wij zijn in dat geval namelijk graag bereid om op een maat gemaakt model voor een sanitaire unit te realiseren.

Sanitaire units met TNO getest wandsysteem

Onze producten in deze categorie met sanitaire ruimten bestaan uit TNO geteste wandsystemen. Als u besluit om sanitaire units te kopen, dan bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. De modellen beschikken namelijk over een wandsysteem dat onder meer bestand is tegen hitte, vocht en urine. De Brouwerunits zijn in dat opzicht een perfecte keuze. Neem voor meer informatie over sanitaire units kopen contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk met u in gesprek, maar u kunt ook gelijk informeren naar ons uitgebreide informatiepakket. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 036-3033024 of door een e-mail te sturen naar info@brouwer-group.nl.