Filter resultaten
Gebruikersfuncties
Aantal personen

Schaftwagen met kantoor

Schaftwagen met kantoor voor efficiënter werken

Een schaftwagen met kantoor levert veel voordelen wanneer u graag op locatie een aparte werkruimte wilt. De wagen is te verdelen in twee afzonderlijke ruimtes, waar gegeten en gewerkt kan worden. De algemene ruimte is voorzien van een ruime tafel en zitplekken, en het kantoor in de schaftwagen van een ruime werkplek. De schaftwagen is tevens voorzien van een keukenblok. Met een kantoorruimte in uw wagen kunt u belangrijke werkzaamheden op locatie verrichten, zonder daarbij de bouwplaats te hoeven verlaten!

Een schaftwagen met kantoor zorgt er daarnaast voor dat overleg ter plekke wordt uitgevoerd, eventuele wijzigingen meteen kunnen worden doorgevoerd en u hiermee miscommunicatie onderschept.

Lees meer
Schaftwagen SK-600
- Schaftruimte voor 8 personen
- 6020 x 2450 mm
- Met kantoorruimte
Vraag een offerte aan Meer informatie

Onze schaftwagens met kantoor zijn geheel naar wens samen te stellen. Wilt u de wagen met accessoires of opties willen uitbreiden, dan kan dat! Hiermee maakt u de schaft- en werkplek geheel naar wens voor een prettige werkomgeving. Opties voor de wagens zijn onder andere extra energievoorzieningen, elektra, beveiliging en gas, maar ook de inrichting, kleur en het onderstel kunnen naar persoonlijke voorkeuren worden aangepast. Indien u dit wilt kunnen de mogelijke wijzigingen geselecteerd worden onder de door u gekozen schaftwagen.

Interesse in een schaftwagen met kantoor? Neem dan gerust contact op of vraag meteen een offerte aan. We kijken graag samen naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!