Filter resultaten
Gebruikersfuncties
Aantal personen

Schaftwagen met toilet

Een schaftwagen met toilet heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van een exemplaar zonder. Denk bijvoorbeeld aan het extra comfort, maar ook aan het gemak van het meenemen van slechts één schaftwagen, in plaats van het los regelen van een mobiel toilet. Daarnaast is ook de preventie van vandalisme een belangrijk aspect. Bekijk hieronder al onze schaftwagens met toilet of vraag direct een offerte aan.

Lees meer
Schaftwagen STBK-400
- Schaftruimte voor 6 personen
- 4020 x 1990 mm
- Met magazijn en toilet ruimte
Vraag een offerte aan Meer informatie
STBK-500 Plat dak schaftwagen
Schaftwagen STBK-500
- Schaftruimte voor 8 personen
- 5010 x 2450 mm
- Met magazijn en toilet ruimte
Vraag een offerte aan Meer informatie
Schaftwagen STBK-600
- Schaftruimte voor 10 personen
- 6012 x 2450 mm
- Met magazijn- en toilet ruimte
Vraag een offerte aan Meer informatie

Een schaftkeet met toilet is opgesplitst in losse ruimtes. Zo is er naast de algemene ruimte bijvoorbeeld ook ruimte voor een magazijn of kantoor in de schaftwagen. Deze ruimtes zijn afzonderlijk van elkaar te betreden. Het wc-gedeelte is voorzien van een chemisch toilet en deze oplossing is niet alleen erg comfortabel, maar zorgt ook nog eens voor extra gemak: u heeft namelijk altijd een toilet mee. Bij klussen waar u voorheen zonder toilet zat is dit nu verleden tijd, en waar u eerder een losstaand toilet moest meebrengen of laten plaatsen door een externe partij, is dit nu niet langer nodig.

Een schaftwagen met toilet kopen scheelt bovendien ruimte op de bouwplaats en u heeft ook nog eens alles centraal bij elkaar staan, waardoor aan het einde van de dag alles eenvoudig is af te sluiten. Een hoop voordelen dus!

Het legen van het chemisch toilet in uw schaftwagen kunt u gewoon overlaten aan de partij die normaal gesproken uw chemische toiletten leegt, zoals bijvoorbeeld Dixi of Eco-toilet. Hier hoeft u dus niet zelf mee aan de slag.

Weinig is zo vervelend als ’s ochtends op de bouwplaats aankomen en ontdekken dat het chemisch toilet is omgeduwd of opengebroken. Dergelijk vandalisme komt helaas regelmatig voor, maar wordt een stuk lastiger wanneer de wc zich in de schaftwagen bevind. Naast het feit dat deze wagens geen eenvoudig om te duwen hokjes zijn, zijn onze schaftwagens met toilet ook nog eens erg deugdelijk af te sluiten. Daarmee is ook het interieur goed beschermd, en dat is een fijn gevoel.

Interesse in een schaftwagen met toilet? Neem direct contact op of vraag een offerte aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.