Set nieuwe Flex-units voor Giesbers Materieel B.V.

Opdrachtgever:

Giesbers Materieel B.V.

 

Website:

www.giesbersmaterieel.nl

 

Bedrijfsinformatie:

Giesbers Materieel maakt slimmer bouwen mogelijk en zet het bouwproces in de steigers. Vanaf de complete inrichting van het bouwterrein tot de laatste haakse slijper.

 

Wij hebben een mooie set van acht Flex-units mogen leveren aan Giesbers Materieel B.V.. De units zijn op locatie in Oud Beijerland door onze monteur geplaatst en gesteld.

 

De set bestaat uit twee lagen van vier units uitgevoerd in kleuren van de Giesbers huisstijl. De onderste verdieping is uitgevoerd als kleed- en schaftruimte. De bovenste verdieping is ingericht als directieverblijf, samengesteld uit een gesloten unit model F04, unit met keuken en toilet model F02 en een grote ruimte bestaande uit modellen F5 en F7.

 

Uitvoering
Alle units zijn uitgevoerd met een extra draai-kiepraam en bewegingsmelders. De schaftruimte en de grote ruimte in het directieverblijf zijn uitgevoerd met een wasmachinekraan t.b.v. koffieautomaat, RVS invoer voor water en een spatwaterdichte wandcontactdoos aan de buitenzijde. De keuken is voorzien van een boiler en bovenkastjes, de toiletruimte is uitgevoerd met een wandcloset in plaats van het standaard staande toilet.
De buitendeuren van de units zijn uitgevoerd met deurdrangers, dievenklauwen en inbraakwerende secustrips.

 

Bij deze willen wij Theo Pennings en Giesbers Materieel B.V. nogmaals bedanken voor de opdracht en het vertrouwen.