Toiletunit kopen

Het ligt al snel voor de hand als er een grote groep mensen werkzaam is aan een bouwproject om een toiletunit te kopen. Brouwer heeft voor elk project de ideale sanitaire oplossing geschikt met keuze uit sanitairwagens voor kleine projecten en met de mogelijkheid toiletunits te kopen als er grote groepen personen op de bouwplaats aanwezig zijn. Bij grote groepen kan er gedacht worden aan een groep vanaf vijftien personen.

Bekijk het aanbod Sanitaire Units

Brouwer toiletunits

Er kunnen voor iedere situatie op bouwplaatsen weer andere eisen gelden ten aanzien van het sanitair gebruik. In dat opzicht bent u bij Brouwer ook aan het goede adres. Wij kunnen namelijk bij de productie rekening houden met uw wensen. Het is dan ook mogelijk om bij ons op maat gemaakte toiletunits te kopen. Bijvoorbeeld met twee ingangen, ramen, buitenlicht en met een overkapping voor de buitendeur. De mogelijkheden zijn wat dat betreft enorm gevarieerd en wij vertalen graag uw wensen naar een concrete oplossing. Voor toiletunits kopen bent u bij Brouwer dan ook zeker aan het goede adres.

U kunt gelijk contact met ons opnemen. Wij bereikbaar via de contactpagina, maar als u liever direct contact wilt, dan raden wij u aan om ons te bellen. Het telefoonnummer is 036-3033024 en wij staan graag voor u klaar om informatie en advies te verstrekken over de mogelijkheden van toiletunits. Overigens kunt u ons ook een e-mail sturen om te laten weten dat u graag gebeld wilt worden. Wij zullen dan snel met u contact opnemen.