Toiletwagen kopen

Toiletunits voor op de bouwplaats

Toiletwagen of -unit kopen voor op de bouwplaats is een uitstekende keuze voor grote projecten en als na afloop van het bouwproject weer op een andere bouwplaats werkzaamheden worden verricht. Wij bieden een gevarieerde keuze ten aanzien van toiletunits. Dat betekent dat er altijd rekening gehouden kan worden met het aantal personen dat werkzaam is op de bouwplaats om onder meer daarop de keuze af te stemmen.

BEKIJK DIRECT HET AANBOD SANITAIRE UNITS

Toiletwagen kopen

Kleine of grote toiletwagen kopen

Indien er puur voor sanitair gebruik een oplossing voor de bouwplaats gevonden moet worden, dan ligt de keuze voor de hand. Toiletunits kopen is dan de beste oplossing. Brouwer biedt namelijk ook schaftwagens die al voorzien zijn van een toilet, zodat daar eventueel ook mogelijkheden liggen. Wij bieden in elk geval twee soorten wagens die uitsluitend bedoeld zijn voor sanitair gebruik. Het eerste model bestaat uit een wagen met twee toiletten, twee urinoirs en is tevens voorzien van twee wastafels. Het ander model is kleiner en prima geschikt voor projecten op de bouwplaats die uit middelgrote klussen bestaan.

Zie ook: Schaftkeet kopen of Bouwunit kopen

Brouwer is het adres voor de aanschaf van toiletwagens

Voor elk sanitair probleem op de bouwplaats heeft Brouwer een oplossing voorhanden. Wij bieden veel mogelijkheden binnen toiletunits aan, zodat u altijd de voor u meest passende keuze kunt maken. Wij zijn zelfs in staat om complete sanitairgebouwen neer te zetten. Informeert u gerust naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben op het gebied verkopen van toiletwagens. U kunt ons telefonisch benaderen via 033 - 3033318 of een e-mail sturen naar info@brouwer-group.nl.