Bedrijfshuisvesting

Bedrijfshuisvesting voor extra ruimte

Als de huidige bedrijfshuisvesting tijdelijk of voor onbepaalde tijd niet meer toereikend is, dan liggen er verschillende oplossingen voor de hand. Brouwer biedt een uitstekende oplossing met een flexibel karakter. Wij leveren namelijk schakelunits om extra vierkante meters te creëren. Zo bieden wij voor elke bedrijf dat een ruimteprobleem heeft de perfecte oplossing en het maakt daarbij niet uit of er sprake is van een tijdelijk of permanent karakter.

Oplossing voor elke vorm van bedrijfshuisvesting

Elk bedrijf heeft weer een ander karakter en geeft een andere invulling aan de bedrijfsruimte. Brouwer biedt voor alle vormen van bedrijfshuisvesting de ideale oplossing. Of het nu gaat om een tijdelijke kantooraccommodatie of om een extra ruimte voor een gezondheidscentrum, u vindt bij Brouwer de oplossing. Wij maken daarbij gebruik van enkele units of schakelunits als er extra veel ruimte nodig is voor de bedrijfshuisvesting. De Replacer is bij ons een enkele unit en de Schakelreplacer maakt het mogelijk om een oplossing te bieden voor extra veel bedrijfsruimte tot wel 1.800 vierkante meter.


1. Schakelbare modules

Wij kunnen ieder bedrijf van extra ruimte voorzien als de bedrijfshuisvesting op dit moment ontoereikend is. Daarvoor maken wij gebruik van schakelbare modules. Indien er bijvoorbeeld voor een bepaalde periode extra ruimte nodig is voor uw bedrijf, dan kunnen wij modules van 18 vierkante meter leveren en deze uitbreiden tot de ruimte die benodigd is. Op het moment dat de extra ruimte niet meer gebruikt wordt, dan kan er eenvoudig teruggeschakeld worden. De flexibiliteit ten aanzien van de schakelbare modules is onze kracht waar uw bedrijf van profiteert.

Zie ook: Kantoorhuisvesting

2. Volledig afgewerkte bedrijfshuisvesting

  • Brouwer creëert niet alleen extra ruimte, maar biedt compleet afgewerkte modules.
  • De wandsystemen zijn naadloos, de vloer wordt afgewerkt er wordt gebruik gemaakt van isolatieglas en de ramen kunnen worden beschermd met rolluiken.
  • Ook aan de verwarming en verlichting wordt gedacht, zodat uw bedrijfshuisvesting direct na plaatsing in gebruik kan worden genomen.


Brouwer biedt u verschillende mogelijkheden ten aanzien van het oplossen van het ruimteprobleem. Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij leggen u graag de mogelijkheden uit.