Kantoorhuisvesting

Kantoorhuisvesting in enkel of schakelbare modules

Kantoorhuisvesting kan door Brouwer in een enkele unit of in schakelbare modules worden geleverd. Zo is het heel eenvoudig om extra ruimte te creëren voor een kantoor, maar kan er ook een kantorencomplex met een oppervlakte van honderden vierkante meters gerealiseerd worden. Brouwer is de specialist op het creëren van extra ruimte voor kantoren die overigens volledig afgewerkt worden geleverd. De basis voor een ideale werkomgeving is daarmee meteen gelegd.

Bekijk onze units

Kantoorunit

Als u een kantoor nodig hebt of extra kantoorruimte wenst te creëren met een tijdelijk of meer vast karakter, dan bent u bij Brouwer aan het juiste adres. Wij leveren namelijk complete units die volledig zijn afgewerkt:

  • Elke module is voorzien van geïsoleerde wanden en tevens is het plafond geïsoleerd.
  • Er wordt vloerbedekking gelegd en de elektrische verwarming en verlichting is eveneens aanwezig.
  • Het isolatieglas van de kantoorhuisvesting kan na kantoortijd beschermd worden door de rolluiken naar beneden te laten.
  • Dit is een standaard voorbeeld, maar uiteraard behoren andere opties ook tot de mogelijkheden.

Zie ook: Bedrijfshuisvesting

Er kan zich een periode voordoen, waarin uw bedrijf voor een vastgestelde periode over extra kantoorhuisvesting moet beschikken. In dat kader kan Brouwer u uiteraard ook van dienst zijn. De schakelbare units kunnen door ons op elk gewenst moment weer worden weggehaald zodra er geen noodzaak meer is voor uw bedrijf om van de kantoorunits gebruik te maken. Flexibiliteit is wat dat betreft een van onze speerpunten net als de hoge standaard van kwaliteit.

U kunt met Brouwer contact opnemen voor alle typen van kantoorhuisvesting. Wij komen graag met u in gesprek om alle opties door te nemen en uw wensen ten aanzien van de kantoorruimte te bespreken. Wij kunnen u vervolgens een offerte aanbieden die op maat is samengesteld. U kunt ons bellen maar u kunt ons ook een e-mail sturen, zodat we contact met u kunnen opnemen. Wij zijn voor alle ruimteproblemen op het gebied van kantoorhuisvesting in te schakelen, waarbij geen enkele uitdaging ons te ver gaat.